kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Mitkä ovat timanttisahanterien käytön varotoimet?

Aika: 2023-02-23 Osumat: 78

1. Kun sijoitat sahanteriä kivitehtaisiin, monet tehtaat sijoittavat sahanterät suoraan lattialle. Tämä ei ole hyvä käytäntö. Oikea käytäntö on ripustaa timanttisahanterä pystysuoraan kuivalle hyllylle ja välttää kosteita paikkoja. Älä koskaan aseta timanttisahanterää tasaisesti lattialle tai hyllylle, sillä tasainen sijoitus johtaa seostetun sahanterän vääntymiseen ja saattaa myös aiheuttaa sen, että terä putoaa irti leikkaamisen aikana. Sahanterän alapinta ei ole suotuisa leikkaamiseen, koska se vaikuttaa vakavasti terän päähän, joka on kosketuksissa maahan.

2. Kun käytät, älä ylitä määritettyä nopeutta, mitä korkeampi linjan nopeus, leikkaaessasi jonkin verran kovuutta tai hankaavaa kiveä, terävyys heikkenee, leikkurin pää vastaa hiontatilannetta. Ja jos asiakas ostaa tavallisia Linxing-yhtiön sahanterätuotteita, enintään 260 rpm on parempi, liian suuri nopeus tuottaa valtavan amplitudin ja sillä on korkeammat vaatimukset sahanterän substraattimateriaalille, jos tarvitset nopeamman timanttisahanterän, ota yhteyttä räätälöimiseksi.

3. timanttisahanterä normaalissa leikkauskäyttöprosessissa, käyttäjän on tuotava suojakilpi, käsineet, kypärä, työsuojelukengät, suojalasit ja muut suojavarusteet. Jos pölyä on paljon, myös maski on pakollinen.

4. Timanttisahanterän asennuksessa on ensin vahvistettava leikkauskoneen suorituskyky, käyttö, ensin luettava koneen ohjeet, jotta ei asenneta väärin, aiheuta onnettomuuksia. Erityisesti sahanterän tämän osan asennuksessa noudata huolellisesti käyttöohjetta asennusstandardien ja -menettelyjen mukaisesti.

5. Kun asennat timanttisahanterää, tarkista ennen asennusta, onko sahanterässä halkeamia, vääntymiä, litistyneitä, hampaiden katoamista tai muita ilmiöitä. Jos yllä oleva tilanne ilmenee, ota meihin yhteyttä ajoissa. Älä jatka asennusta ja tuotteen käyttöä ongelmissa välttääksesi suuria leikkausongelmia.

6. Timanttisahanterän hampaat ovat erittäin kovia ja teräviä, estävät törmäyksen, putoavat maahan, on pidettävä kevyesti kiinni ja asetettava kevyesti. Liikkuessa on suositeltavaa liikkua pystysuorassa. Jos sahanterä on halkaisijaltaan keskikokoinen, on turvallisempaa pitää sisäsäätimestä kiinni yhdellä kädellä ja pohjasta toisella. Suurien sahanterien tapauksessa liikkuvalla nosturilla liikutettaessa on suositeltavaa liikkua myös pystysuunnassa reiän ympärillä olevan köyden avulla.

Kun olet asentanut sahanterän, varmista, että reikä on kiinnitetty tiukasti sahapöydän laippaan. Jos aluslevy on, tiiviste on asennettava; Työnnä sitten varovasti sahanterää käsin varmistaaksesi, että terä ei heilu epäkeskisesti pyörimisen aikana. Jos et ole varma, täriseekö sahanterä, voit käynnistää koneen koeajaksi varmistaaksesi, että kone ja sahanterä toimivat normaalisti ennen kiven asettamista.

8. Seoksesta valmistetun sahanterän nuolen osoittaman leikkaussuunnan on oltava samassa linjassa sahapöydän pyörimissuunnan kanssa. Vastakkaiseen suuntaan asentaminen on ehdottomasti kielletty, väärä suunta johtaa hampaiden katoamiseen tai jopa vakavampiin leikkausonnettomuuksiin. Pääasiassa koska sahanterän pää tehtaalla avoimella reunalla, jos leikkaussuunta on päinvastainen, paljastunut timantti ei ole vain helppo leikata kiveä, vaan se on helppo repeytyä, mikä johtaa paljaiden osien puuttumiseen, leikkaustila on riittämätön leikata kiveä ei voi liikkua tai sahanterän vääristymiä ja muita tilanteita.


Edellinen takaisin uutisiinTakaisin uutisiin seuraava