kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Kuinka käyttää timanttisahanteriä oikein?

Aika: 2023-02-23 Osumat: 92

1. Esisorvausaika: Kun sahanterä on vaihdettu uuteen, edellytetään 2-5 minuutin esikäännöstä ennen käyttöä, jotta sahapöytä pääsee käyttökuntoon ennen leikkaamista.

2. Ennen leikkaamista on tarkistettava, onko sahanterän käyttö sopusoinnussa leikattavan materiaalin kanssa. Timanttisahanterien käyttö on jaettu yhteensä 6 luokkaan, eli graniittisahanterät, marmorisahanterät, kvartsikivisahanterät, mikrokiteiset kivisahanterät, tekokivisahanterät ja nykyiset kalliolevysahanterät. Ennen ostamista tulee olla selkeä leikkausmateriaali materiaali, kovuus, hankausta jne., paras leikkausobjektin testiraportti, joten Lin Xingin henkilökunta on kätevämpää tarjouksesi ja erilaisia ​​kivileikkaustilanteita varten, jotta ne vastaavat sopivia sahanterätuotteita. Tietysti, jos asiakkaalla on erityisiä leikkausvaatimuksia, voit myös esittää.

3. leikkaus materiaalia, on varovasti tulee olemaan normaali toiminta sahanterä leikataan materiaaliin, estää voiman voimakas paine kova työntö. Uudella vaihtopäällä varustetun timanttisahanterän syöttönopeutta tulee säätää noin 30–40 %:iin todellisesta syöttönopeudesta.

4. kieltää äkillinen peruutus, peruuttaminen johtaa menetettyihin hampaisiin, vaaran esiintymiseen.

5. Kuuntele epänormaalia ääntä, näe epänormaalia tärinää ja epätasaista leikkauspintaa käytön aikana. Pysäytä työ välittömästi, etsi poikkeaman syy ja vaihda sahanterä.

6. Kun leikkaat, älä pysäytä sahanterää äkillisesti keskelle sahattavan kohteen. Pysähtyminen leikatun materiaalin keskelle aiheuttaa sahan hampaiden putoamisen ja sahanterän vääntymisen.

7 、 Leikkauksen jälkeen pyyhi ruosteenestoöljy ajoissa. Sahanterän ruostumisen estämiseksi.

8. Jos sahan hampaat eivät ole teräviä, ne on vietävä valmistajan hiomaliikkeeseen tai hiomatekniikalla varustettuun liikkeeseen. Muuten sahan hampaiden alkuperäinen kulma vaurioituu, mikä vaikuttaa leikkaustarkkuuteen ja lyhentää sahanterän käyttöikää.


Edellinen takaisin uutisiinTakaisin uutisiin seuraava