kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Kuinka pidentää timanttisahanterien käyttöikää?

Aika: 2023-02-23 Osumat: 99

1. Säädä sahanterän syöttönopeutta

Kun automaattinen alumiinileikkauskone käynnistetään ensimmäistä kertaa, jotkut aloittelijat jättävät usein huomiotta terän syöttönopeuden säädön. Sahanterän nopeus on erittäin helppo jättää huomiotta, mutta kokeneet käyttäjät säätävät terän nopeuden sahattavan kohteen mukaan automaattisen alumiinileikkuukoneen käynnistyksen jälkeen. Tämä ei ainoastaan ​​ohjaa tehokkaasti veitsen nopeutta ja varmistaa sahaustuloksen, vaan myös saa sahanterän toimimaan ja estää tarpeetonta kulumista. Siksi alumiinileikkuukoneen käynnistämisen jälkeen syöttönopeutta on säädettävä kunnolla.

2. Voitelun valmistelu

Sahanterän kulumista ei voida estää, mutta voit ryhtyä joihinkin toimenpiteisiin vähentääksesi sahanterän kulumista työmaalla. Aiemmin jotkut yritykset käyttivät parafiinia sahanterien voitelemiseen tekniikan viiveen vuoksi. Tekniikan kehittyessä sahanteriä varten on kehitetty jäähdytysnesteitä. Jäähdytysnesteiden käytöllä on laadullinen vaikutus sahauksen kulumisen vähentämiseen ja sahauksen tehokkuuteen.

3. Sahanterän teroitus

Jos timanttiterien kuluminen ei takaa leikkaustehoa, monet yritykset päättävät luopua mahdollisuudesta ostaa suoraan uusia teriä ja jättää huomioimatta terien teroittamisen, koska timanttiterät voidaan korjata 8-10 kertaa uudelleen teroittamalla ja säästämällä. paljon kustannuksia yrityksille. Terän teroittamisella on myönteinen vaikutus terän käyttöiän pidentämiseen ja yrityksen ostokustannusten alenemiseen. Älä siksi hävitä timanttisahanteriä vain siksi, että ne ovat kuluneet. Jos ne teroitetaan, ne voidaan käyttää uudelleen.

4. Säädä sahanterän nopeutta

Sahanterä ja raaka-aine muodostavat valtavan kitkan, ja terän nopeus suuri ja alhainen vaikuttaa terän ja raaka-aineen välisen kitkan kokoon. Siksi eri sahausmateriaalien perusteella olemme nähneet, että sahanterässä käytetään timanttia, enemmän timantteja sahanterän hampaan nopeuden säätämiseen. Yleensä sahan rungon timanttiterä on merkitty kestämään omaa suurta nopeuttaan. Tarkkaile varsinaisessa työstöliitännässä sahan rungon tietoparametreja, jotta voit valita sopivan sahausnopeuden timanttiterän käyttöiän pidentämiseksi, millä on syvällinen vaikutus.


Edellinen takaisin uutisiinTakaisin uutisiin seuraava